Šamanské léčení

29.02.2012 20:46

 

Ti staří usedli večer do kruhu.
Vyprávěním se léčili, smíchem a radostí sílu si navraceli.
Putovali.
Putovali blíž k sobě.

 

PROBUĎME SE !!!!
Očekáváme, že za nás svět všechno vyřeší. „Já nic nemusím. Oni se mají postarat......
Nic mi nepomohlo", Léky, bylinky, doplnění a harmonizace energie těla.
Co jsme ale udělali uvnitř sebe?
Co jsme změnili na vlastních postojích, myšlenkách, názorech, pocitech?

Nahněvala Vás trochu tato slova? Opravdu se snažíte, hledáte cesty a možnosti a stále se necítíte dobře? Vrací se Vám chmury, jste smutní, bolesti neustupují nebo se vracejí, máte stále strach a obavy, a ty sny a práce a peníze.....

Pracuji s lidmi aktivně už přes 7 let. Znám mnoho příběhů. Smutné i veselé a také nijaké.

Mám zkušenosti různé

 

1.příběh ...slyšela jsem o Vás. Cítím se zle, jako v kleci. Ve vztahu nic moc, málo peněz, děti zlobí. Nemohu najít práci - jedna hodina naslouchání a  jedno "bubnování". Za pár dnů telefon "Cítím se mnohem lépe. Muž si našel lepší práci. Přijdu s dcerou, kdy tu budete?"- druhá hodina naslouchání, a práce se spojenci. Ještě pár telefonů a asi 3-4 sezení a práce s bubnem. Trvalo to půl roku a .."Mám několik nabídek na práci, která vyjde?"……."Mám práci na vedoucí pozici, děti fičí, vztah se zlepšil...

2. příběh... mladá žena, vážně nemocná. První hodina - rozhovor a ..vidím, že jste dala slib - jaký? Vzpomněla si. Použila slova "Dám cokoliv". Buben zabubnoval a přinesli jsme část Duše."Cítím se lépe...". Přijďte ještě jednou, podíváme se na ten slib. Slova COKOLIV jste dala z nevědomosti. Nepřišla. Strach? Nedůvěra? Názory druhých?

 

Každý se rozhodujeme za sebe v každé chvilce našeho bytí. Pokud to neděláme, rozhoduje za nás někdo jiný.

 

Šamani komunikují. Komunikují s Duchem - krajiny, těla, domu, stromu, rostliny ..... Pracují se spojenci a pohybují se ve "vícero světech". Teď už jsme v šamanském slovníku.

Věříme na zázraky? Toužíme po nich a ani nevíme, kolik zázračného žijeme každý den. Máme představy o zázraku, o složitosti léčby, o těžkostech běžného života.

Šamanské postupy jako "Návrat části Duše", "Návrat síly z nějakého těžšího zážitku", "Šamanská extrakční léčba" a mnoho jiných metod, skutečně přinášejí úlevu a zlepšení, ba dokonce vyléčení.
Pro udržení tohoto stavu je ale třeba vlastní aktivity.

Ráda pracuji s lidmi, kteří si chtějí polepšit život, nasbírat sílu a znovu škrtnout jiskru lehkosti a veselosti ve svém prožívání.

Nedejte se, zabojujte za sebe. Stále je šance.

O klientech si zásadně nevedu žádné záznamy. Vždy pracujeme napřímo s aktuální situací. Hledáme jádro problému, bolesti, trápení a další první krok k polepšení. Pak už je na klientovi, zda rady uposlechne či nikoliv.
Sbíráme informace, čteme spousty knih, nasloucháme příběhům. Pak přijde okamžik, kdy už nestačí sbírat a naslouchat, ale praktikovat = KONAT = použít vlastní aktivity a vnést nasbírané do kroků k uzdravení. V tomto bodě jsou šamanské metody a šamanský buben velmi nápomocni.